Biologische ingrediënten
- 300 g Witte rijst
- 2 st Broccoli
- 600 g Puntpaprika
- 50 g Thaise rode curry pasta
- 400 ml Kokosmelk
- 50 g Pinda's ongezouten
- 60 g Vegan groentekroepoek
Bereidingswijze
- Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Spoel de rijst in een zeef onder de kraan en kook in 12 minuten gaar. Giet het water af en dek af totdat de rest klaar is.
- Snijd intussen de broccoli in roosjes en de stronk in stukjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Bereid de bouillon.
- Verwarm olie in een brede bakpan en bak eerst de broccoli 3-4 minuten op een hoog vuur. Voeg de paprika toe en de rode currypasta. Schep 30 seconden om. Schenk de bouillon en de kokosmelk erbij en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Serveer de rijst met een flinke schep curry en strooi de pinda's en krupuk erover.
Eet smakelijk!



