Ingrediënten
- 500 ml (plantaardige) melk
- 25 g custardpoeder
- 6 vierkantjes van bladerdeeg, ontdooid
- 250 g bevroren frambozen, ontdooid
- 100 g agave siroop
- 2 eetlepels suiker
Bereidingswijze
- Maak de custard volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 eetlepel suiker. Zorg dat hij iets vloeibaar blijft (niet te dik).
- Vet 12 siliconen of papieren bakvormpjes in.
- Houd 12 hele frambozen apart. Prak de rest met de agave siroop en 1 eetlepel suiker.
- Snijd elk vierkantje van bladerdeeg in 4 repen en plak telkens 2 repen aan elkaar (in de lengte) zodat je 12 lange repen krijgt.
- Bestrijk de repen met het frambozenmengsel en rol ze op.
- Leg de rolletjes in de vormpjes, schep er een lepel custard bovenop en leg er een framboos op.
- Bak 20 minuten in de oven op 200 °C.
- Serveer warm met extra custard.
Eet smakelijk!



