Shape image

Ruim 182.000 buren aan elkaar gekoppeld

Sociale maaltijdservice
Over ons
Stichting Thuisgekookt Team
Hygiënerichtlijnen en sociale omgangsregels
Stichting Thuisgekookt als ANBI
Preventie- en integriteitsbeleid
Als thuiskok
Als donateur
Via grote gift
Via nalatenschap
Als collectant
Als gemeente
Als zorg- en welzijnsorganisatie
Als bedrijf
Deelverhalen
Deelrecepten
Partners
Stel je vraag
Veelgestelde vragen
Vacatures
Perspagina
Promotiemateriaal
Social Toolkit
Doneren
Ik zoek een maaltijdservice
Ik wil graag koken
Inloggen
Deelrecepten raspberry roly poly

Raspberry Roly Poly Cups

Dit heerlijke recept komt van niemand minder dan onze eigen Gunilla, team Thuisgekookt, mega liefde voor koken én rots in de branding voor al onze vragen. Ze vervult met souplesse meerdere rollen: office, HR en finance. Dat vraagt wel wat en alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze ook altijd tijd voor een gezellig praatje. Net zoals al onze thuiskoks en vrijwilligers.

Daarom is dit recept zo passend: warm, vol van smaak en makkelijk te maken. Een zoete lekkernij waar je niet bij na hoeft te denken en wat zó op tafel staat. Na een drukke week is dat gewoon een verademing. Het smaakt altijd goed.

Het is een recept voor samen: samen maken, samen eten, samen genieten. Deze zachte, sticky raspberry roly poly cups brengen meteen dat fijne kerstgevoel, gezelligheid, zoet en vertrouwd. Comfort food op z’n best met een feestelijk tintje.

Kortom: een soft & sticky dessert met een verhaal, recht uit de keuken van Gunilla en zo bij jullie op tafel.

Deelrecepten raspberry roly poly
  • Deelrecepten
  • Raspberry Roly Poly Cups
  • Cheesy tortellini ovenschotel

Brits

Nagerecht

20 min.

12

Ingrediënten

  • 500 ml (plantaardige) melk
  • 25 g custardpoeder
  • 6 vierkantjes van bladerdeeg, ontdooid
  • 250 g bevroren frambozen, ontdooid
  • 100 g agave siroop
  • 2 eetlepels suiker

Bereidingswijze

  1. Maak de custard volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 eetlepel suiker. Zorg dat hij iets vloeibaar blijft (niet te dik).
  2. Vet 12 siliconen of papieren bakvormpjes in.
  3. Houd 12 hele frambozen apart. Prak de rest met de agave siroop en 1 eetlepel suiker.
  4. Snijd elk vierkantje van bladerdeeg in 4 repen en plak telkens 2 repen aan elkaar (in de lengte) zodat je 12 lange repen krijgt.
  5. Bestrijk de repen met het frambozenmengsel en rol ze op.
  6. Leg de rolletjes in de vormpjes, schep er een lepel custard bovenop en leg er een framboos op.
  7. Bak 20 minuten in de oven op 200 °C.
  8. Serveer warm met extra custard.

Eet smakelijk!

Recepten die zijn gemaakt door onze thuiskoks

Nasi Goreng Kampoeng

Nasi Goreng Kampoeng

Thuiskok Nanda heeft Indonesische roots en laat deze graag tot uiting komen in de keuken ...

Poké Bowl met kip (Koreaanse variant)

Poké Bowl met kip (Koreaanse variant)

De Poké Bowl is oorspronkelijk Hawaiiaans, maar Clourinda gaf haar eigen draai aan het recept en voegde Koreaanse Bulgogi kip toe ...

Spaghetti met courgette en ricotta

Spaghetti met courgette en ricotta

Spaghetti (pasta) met tomaten, courgette en lekkere lichte ricotta ...

Meer inspiratie nodig? Lees hier meer deelrecepten!

Alle deelrecepten

Liever bellen? 085-0608768

Wij zijn van maandag tot vrijdag van 9.00u - 17.00u bereikbaar en helpen graag.

  • Over Stichting Thuisgekookt


  • Aanmelden voor een maaltijd


  • Aanmelden als thuiskok


  • Veelgestelde vragen


  • Contactgegevens


Eten afhalen
Eten bestellen
Thuis uit eten
Tafeltje Dekje
Gezonde avondmaaltijd
Maaltijden aan huis
Maaltijdservice
Wat eten we vandaag gezond
Kant en klare maaltijden
Goedkope maaltijden
Maaltijdbezorging
Weekmenu gezond
Afhaal eten
Gezond avond eten
Gezonde maaltijd
Gezond avondeten
CBF Logo
  • Onze voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Sitemap