Ingrediënten
- 10 velletjes bladerdeeg of hartig deeg
- 1 zakje aardappelblokjes (voorgekookt of zelf koken)
- 1 el currypasta
- 1 kopje doperwten
- 1 wortel, in kleine blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 2 kleine MAGGI bouillonblokjes
- Kokosmelk
- Zonnebloemolie
- 1 ei, losgeklopt
- Bloem
Bereidingswijze
- Kook aardappelblokjes gaar met wat zout. Laat afkoelen.
- Fruit ui en wortel in olie. Voeg currypasta en tomatenpuree toe, bak kort.
- Voeg aardappels toe, schenk wat kokosmelk erbij, kruimel er maggiblokjes over. Roer goed.
- Stamp tot een smeuïge massa (niet te nat), meng doperwten erdoor. Laat afkoelen.
- Verwarm oven voor op 180°C.
- Steek uit bladerdeeg rondjes. Bestuif werkblad met bloem.
- Leg een lepel vulling op elk rondje, vouw dubbel tot halve maan, druk randen dicht met vork.
- Leg op bakplaat met bakpapier, bestrijk met ei.
- Bak ±20 min tot goudbruin.
Eet smakelijk!