Modal Head Logo

Bug melden

Verzamel via dit scherm gemakkelijk informatie bij elkaar om een bug te rapporteren.

Geen bestand geselecteerd

Sleep een bestand hiernaar toe of klik op de knop

Wie zijn wij
Sociale maaltijdservice
Over ons
Stichting Thuisgekookt Team
Hygiënerichtlijnen en sociale omgangsregels
Stichting Thuisgekookt als ANBI
Preventie- en integriteitsbeleid
Help mee
Als thuiskok
Als donateur
Via grote gift
Via nalatenschap
Als collectant
Als gemeente
Als zorg- en welzijnsorganisatie
Als bedrijf
Actueel
Deelverhalen
Deelrecepten
Partners
Contact
Stel je vraag
Veelgestelde vragen
Vacatures
Perspagina
Promotiemateriaal
Social Toolkit
Inloggen
English

Tagliatelle met aubergine en courgette

Tagliatelle met aubergine en courgette. Een heerlijk pasta recept met veel groenten en een smakelijke saus.

Dit recept is in samenwerking met de PLUS gekoppeld aan onze thuiskoks. Op de PLUS website kan je meer informatie lezen over onze samenwerking.

Deelrecepten tagliatelle met aubergine en courgette
  • Sweet chili garnalen met Aziatische spruitjes
  • Tagliatelle met aubergine en courgette
  • Tex Mex soft taco’s met gehakt en guacamole

Italiaans

Hoofdgerecht

25 min.

4

Ingrediënten

  • 1 stuk focaccia
  • 400 gram cherrytomaten
  • 150 ml rode wijn
  • 1 stuk courgette
  • 2 stuks aubergines
  • 20 gram basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gram tagliatelle (pasta)
  • 20 gram grana padano
  • 350 gram fritto di tomato

Bereidingswijze

  1. Bereid de focaccia volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel en pers de knoflook. Snijd de courgette en de aubergine in blokjes en halveer de cherrytomaten. Rasp de Grana Padano.
  3. Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en roerbak de knoflook, courgette en aubergine 10 minuten. Voeg de rode wijn, de tomato frito en de cherrytomaten toe. Verwarm het geheel nog 5 minuten en breng op smaak met de 3/4 van de basilicumblaadjes.
  5. Roer de tagliatelle door de saus en verdeel over de borden. Garneer met de geraspte kaas, de overige basilicum en serveer met de focaccia.
Eet smakelijk!

Recepten die zijn gemaakt door onze thuiskoks

Hollandse stoofpot met appelstroop

Hollandse stoofpot met appelstroop

De Hollandse stoofpot met appelstroop is al lange tijd één van m’n favoriete recepten ...

Vegetarische pastasalade met spinazie, cherrytomaten en pecannoten

Vegetarische pastasalade met spinazie, cherrytomaten en pecannoten

Voor mensen wiens zicht niet meer zo goed is kan het heel fijn zijn om goed zichtbare ingrediënten te gebruiken ...

Bloemkoolcurry met cashewnoten en rijst

Bloemkoolcurry met cashewnoten en rijst

Noten zijn ontzettend gezond en een belangrijke toevoeging aan ons dagelijkse menu ...

Meer inspiratie nodig? Lees hier meer deelrecepten!

Liever bellen? 085-0608768

Wij zijn van maandag tot vrijdag van 9.00u - 17.00u bereikbaar en helpen graag.

  • Over Stichting Thuisgekookt


  • Aanmelden voor een maaltijd


  • Aanmelden als thuiskok


  • Veelgestelde vragen


  • Contactgegevens


Eten afhalen
Eten bestellen
Thuis uit eten
Tafeltje Dekje
Gezonde avondmaaltijd
Maaltijden aan huis
Maaltijdservice
Wat eten we vandaag gezond
Kant en klare maaltijden
Goedkope maaltijden
Maaltijdbezorging
Weekmenu gezond
Afhaal eten
Gezond avond eten
Gezonde maaltijd
Gezond avondeten
CBF Logo
  • Onze voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Sitemap