Garneer de Indiase pompoencurry met koriander!
Ingrediënten Indiase pompoencurry
- 800 g flespompoenen
 - 300 g tomaten
 - 2 uien
 - 1 pot currypasta
 - 2 dl kokosmelk
 - 300 g basmatirijst
 - 50 g pecannoten
 - 8 stuks pappadum
 
Bereidingswijze Indiase pompoencurry
- Schil de pompoen, verwijder de zaden en snijd de pompoen in gelijke stukken. Snijd de tomaten in grove stukken. Pel de uien en snipper deze grof.
 - Verhit een scheutje olie in een diepe pan en fruit de ui aan. Voeg de pompoen toe en bak deze 5 minuten. Voeg de tomaten, 1 dl water en de currypasta toe en breng het geheel aan de kook. Laat het 15 minuten zachtjes koken.
 - Doe de kokosmelk erbij en laat dit nog 3 minuten zachtjes koken.
 - Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Serveer de pompoencurry met de rijst, pecannoten en pappadums.
 
Eet smakelijk!



