Garneer de Indiase pompoencurry met koriander!
Ingrediënten Indiase pompoencurry
- 800 g flespompoenen
- 300 g tomaten
- 2 uien
- 1 pot currypasta
- 2 dl kokosmelk
- 300 g basmatirijst
- 50 g pecannoten
- 8 stuks pappadum
Bereidingswijze Indiase pompoencurry
- Schil de pompoen, verwijder de zaden en snijd de pompoen in gelijke stukken. Snijd de tomaten in grove stukken. Pel de uien en snipper deze grof.
- Verhit een scheutje olie in een diepe pan en fruit de ui aan. Voeg de pompoen toe en bak deze 5 minuten. Voeg de tomaten, 1 dl water en de currypasta toe en breng het geheel aan de kook. Laat het 15 minuten zachtjes koken.
- Doe de kokosmelk erbij en laat dit nog 3 minuten zachtjes koken.
- Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de pompoencurry met de rijst, pecannoten en pappadums.