Ik wil koken voor één of meerdere buurtgenoten

Wil jij zelf starten met koken? Daar zijn we heel erg blij mee!

Koken via Thuisgekookt kan op verschillende manieren en we zoeken zéker niet alleen topchefs. We leggen graag even uit op welke manieren jij een buurtgenoot blij kunt maken.

Ik wil koken voor een kwetsbare buurtgenoot

Wij krijgen dagelijks aanvragen van mensen die zich tijdelijk of langdurig in een kwetsbare situatie bevinden en wel wat hulp rondom de warme maaltijd kunnen gebruiken. Wil jij deze mensen graag helpen? Dat kan! Als iemand in jouw buurt hulp zoekt krijg je van ons een e-mail met een hulpvraag. Per aanvraag kun je bepalen of je die buurtgenoot kunt helpen. Je hoeft hier in eerste instantie dus niets voor te doen, als je bent ingeschreven benaderen we jou vanzelf zodra iemand in jouw buurt hulp nodig heeft!

Wil je graag koken voor een kwetsbare buurtgenoot? Maak hier een account aan en maak een buurtgenoot heel blij met een lekkere, verse maaltijd.

Ik wil zelf actief maaltijden aanbieden via het platform

Ben je dol op koken en laat je ook graag anderen kennis maken met jouw kookkunsten? Of kook je regelmatig te veel en deel je dit graag met de buurt? Dan kun je meteen aan de slag als thuiskok!

Wij bieden de mogelijkheid om actief maaltijden aan te bieden via onze website. Jij bepaalt zelf wat en wanneer je kookt en hoeveel porties je graag met de buurt deelt. Jouw buurtgenoten kunnen deze maaltijd bestellen en afhalen op het door jouw gewenste tijdstip. Breng je de maaltijd liever zelf langs? Dat kan natuurlijk ook. De keus is aan jou!

Alle thuiskoks die zich bij Stichting Thuisgekookt aansluiten stemmen er mee in om voor de kostprijs van de ingrediënten en een klein beetje extra voor gas, water, licht en de moeite.

Wil je meteen aan de slag als thuiskok? Maak hier een account aan en begin vandaag nog met het aanbieden van maaltijden.

Ik wil voor grote(re) groepen koken

Bij Stichting Thuisgekookt streven we naar duurzame één-op-één koppelingen tussen buurtgenoten. Toch kan het ook wel eens voorkomen dat we een verzoek binnen krijgen waarbij iemand gezocht word om te koken voor een grote(re) groep. Bijvoorbeeld tijdens een kookworkshop in een buurthuis, of tijdens een speciale themamaaltijd in een verzorgingstehuis. Lijkt het je leuk om hier een keer aan mee te doen? Daar zijn we heel blij mee!

Lijkt het je leuk om voor grotere groepen te koken? Maak hier een account aan en wij benaderen je als er een dergelijk verzoek voorbij komt!

Thuisgekookt is een platform voor hobbykoks die tegen een vergoeding van de kostprijs maaltijden willen delen en graag iets voor een buurtgenoot betekenen.

Als thuiskok aan de slag heeft niet alleen voordelen voor je buren, maar ook voor jou. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Als je een account aanmaakt als thuiskok zit je nergens aan vast. Kom je er zelf niet helemaal uit? Wij helpen je op weg, je kunt altijd bij ons terecht met vragen. Veel kookplezier!