Ons team

Chantal Boshuis
Community Manager Utrecht, Nieuwegein & Landelijk
chantal@thuisgekookt.nl

Voor Thuisgekookt:
Is Chantal verantwoordelijk voor het koppelen van buurtgenoten in Utrecht. Zij zorgt voor de samenwerking met lokale (maatschappelijke) organisaties en is op de achtergrond continu bezig om de dienstverlening van Thuisgekookt de verbeteren.
Trots?
Dat onze thuiskoks ondanks de corona crisis door zijn blijven koken en we daardoor in deze vreemde tijd toch geluksmomentjes hebben gecreëerd.
Favoriete gerecht?
Voor een simpele pasta kun je me altijd wakker maken, zoals bijvoorbeeld een pasta met gegrilde aubergine en tomatensaus die ik af en toe zelf voor een paar afhalers maak.


Florine van der Vlies
Community Manager Delft & Groningen
florine@thuisgekookt.nl

Voor Thuisgekookt:
Is Florine verantwoordelijk voor het koppelen van buurtgenoten in de gemeentes Delft en Groningen en onderhoudt ze het contact met lokale (maatschappelijke) organisaties en de betreffende gemeentes. Ze is ook medeverantwoordelijk voor zowel de interne als de externe communicatie en denkt graag mee over beleidsontwikkeling.
Trots?
Dat steeds meer mensen Thuisgekookt weten te vinden! Samen maken we de wereld socialer, duurzamer en liever.
Favoriete gerecht?
Ik eet veganistisch en ben dol op ingewikkelde recepten en exotische smaken, maar van een bordje (vegan) erwtensoep van m’n moeder word ik heel erg gelukkig.


Marinda Bosman
Community Manager Nijmegen & Amsterdam
marinda@thuisgekookt.nl

Voor Thuisgekookt:
Is Marinda community manager voor de gemeente Nijmegen en Amsterdam. Zij legt en onderhoudt het contact met verschillende organisaties in deze steden, om steeds meer mensen in Nijmegen en Amsterdam kennis te laten maken met Thuisgekookt. Daarnaast maakt de 1-op-1 koppelingen tussen buurtbewoners in Nijmegen en Amsterdam.
Trots?
Op al die enthousiaste verhalen van ontvangers van maaltijden én thuiskoks, die elkaar leerden kennen via Thuisgekookt en het heerlijk vinden om elkaar rondom de maaltijd te ontmoeten.
Favoriete gerecht?
Zoete aardappelcurry met naanbrood vind ik heerlijk! En na een drukke week, kun je me op vrijdagavond ook wel heel blij maken met een (zelfgemaakte) vegetarische kapsalon!


Lisan ten Arve
Community Manager Den Bosch
lisan@thuisgekookt.nl

Voor Thuisgekookt:
Is Lisan Community Manager in de gemeente Den Bosch. Ze zorgt ervoor dat alle Bosschenaren die mogelijk een thuiskok nodig hebben Thuisgekookt weten te vinden.
Trots?
Dat we een aantal Thuiskoks hebben die het zo vanzelfsprekend vinden om vier keer per week voor iemand te koken. Dan ben ik trots op hen, onze community, dat ze zo in het leven staan!
Favoriete gerecht?
Mijn favoriete gerecht is een Italiaanse ovengerecht met gnocchi met pompoen, Parmezaanse kaas en zelfgemaakte salieboter. Simpel, knapperig en super smaakvol! (Random funfact: ik ben mega fan van tempeh)


Stéphanie van Gerven
Directeur
stephanie@thuisgekookt.nl

Voor Thuisgekookt:
Is Stéphanie een soort manusje van alles. Eindverantwoordelijk voor de website, bezig met samenwerkingen met gemeentes en landelijke organisaties, maar ook degene die bijvoorbeeld elke donderdag de uitbetalingen doet.
Trots?
Dat we dit jaar tijdens Covid zo ontzettend veel mensen hebben kunnen helpen waarvoor dit echt het verschil heeft gemaakt.
Favoriete gerecht?
Ik ben gek op Pasta Arrabiata. Het liefst de hele dag laten opstaan, met hele kleine stukjes verse chorizo erin, zodat de kruiden door de hele saus heentrekken. Niet te overtreffen!


Marieke Hart
Oprichtster
marieke@thuisgekookt.nl

Help me find a suitable home cook