Ingrediënten
- 400 gram shoarmavlees
- 500 gram boerenkool
- 250 gram cherrytomaten
- 4 stuks tortillawraps
- 1 stuk rode ui
- 20 gram munt
- 4 eetlepels Griekse yoghurt
Bereidingswijze
- Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Hak de munt fijn en snijd de cherrytomaten in partjes.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak de boerenkool samen met de rode ui in 4 minuten gaar. Schep met een schuimspaan uit de pan en bak in dezelfde pan de shoarma in 10 minuten gaar.
- Verhit een grillpan en grill de wraps.
- Meng de yoghurt met de munt tot een frisse saus.
- Bestrijk de wraps met de yoghurt-muntsaus, schep de boerenkool, de tomaatjes en de shoarma erbovenop en rol de wraps dicht.
- Snijd de wraps doormidden, verdeel over de borden en serveer met de yoghurt-muntsaus.